Nu har kullen HuntersDefender flyttat till sina nya familjer. Det är Ängomdrevets Hunters Spirit IRIS som är mamma och Trappbackens ALGOT som är pappa. Otto flyttade till Göteborg, Mowitz till Erikslund, Bobby till Sundsvall, Zigge till Katrineholm, Gördis till Luleå och Hexa till Åsarna. Vi som uppfödare till kullen önskar de nya hundvännerna lycka till med sina nya familjemedlemmar.

GLAD PÅSK önskar Kjell o Camilla till alla taxvänner!

Franz har flyttat till Zigge i Sundsvall. Där kommer han att få ett fantastiskt liv vet jag. Zigge som har varit familjemedlem ett antal år berättar att här hos dom är det alltid en massa aktiviteter, såsom promenader, utflykter mm, men inte minst jakt, jakt och jakt när hösten kommer. Nu till våren blir det säkert spårträning och kanske en och annan utställning.

Nu har Saga flyttat till sin nya husse och matte. Hon är lovad mycket tid i skogen där hon säkert utvecklas till en fullfjädrad jaktmaskin. Vi önskar hon och hennes nya familj lycka till i framtiden.

 
 
 
 
 
 
 
 

Nu har Jizza flyttat till sin nya familj och vi önskar hennes nya matte o husse all lycka framöver med henne som var så efterlängtad.

 
 

Nu har Sune flyttat till Tierp. Hans nya husse har lovat honom mycket tid i skogen bland rådjur, rävar och harar. Lycka till i framtiden!

 
 
 
Joomla templates by a4joomla